Despre mine

 

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti, sectia Farmacie.

Absolvent al Masterului de Elita in Chimie Biologica al Scolii National Superioare din Bucuresti. 

Viitor farmacist specialist.

 

Suplimente nutritive folosite zilnic:

Deficitul de vitamina D3 din alimentatie suplimentata cu:

1000-2000 UI de Vitamina D3 sau Calciu + D3 comprimate.

  

1 capsula Resveratrol forte + Coenzima Q10 de la Rotta Natura deoarece contine o cantitate foarte mare de Coenzima Q10 (100 mg) si resveratrol (100 mg) care au efect energizant, antioxidant, imbunatatesc functionarea inimii si circulatia sangelui. Datorita varstei, necesarul zilnic de coenzima Q10 este de 20 mg, aportul alimentar este insuficient, iar resveratrolul previne bolile de inima si cancerul (rezveratrolul din alimentatie se gaseste numai in strugurii rosii sau vinul rosu). Aceasta suplimentare cu antioxidanti va preveni si incetini imbatranirea, va imbunatati functionarea inimii si a creierului si va preveni boala canceroasa. 

1-2 capsule Lecitina 1200 mg de la Cosmopharm ce este o sursa de inozitol si fosfatidilcolina deoarece ambele imbunatatesc functiile ficatului, creierului si scad colesterolul rau. Lecitina este sursa de grasimi "fosfolipide esentiale" ce sunt folosite de ficat ca sa se regenereze si care alcatuiesc teaca mielinica a neuronilor, imbunatatind transmisiile neuronale. 

1 capsula de Vitamina E Complex 100UI (30 capsule), de la Laboratoarele Remedia, deoarece nu contine numai un singur tip de Vitamina E, ci un complex si contine in special tocotrienol, care lipseste din alte preparate. Acest amestec previne oxidarea grasimilor si protejeaza in special inima deoarece colesterolul rau nu se va mai oxida si depune, prevenind formarea placii de aterom si va preveni imbatranirea prematura si degenerescenta neuronilor. 

https://www.laboratoareleremedia.ro/product/vitamina-e-complex-naturala/

  

Despre veganism:

Am tinut regimul vegan timp de 6 luni, timp in care am slabit 4 kilograme. Dupa aceste 6 luni, deoarece ma simteam slabit, am facut analizele de sange ce au indicat o anemie (posibil megaloblastica). Dupa ce am reintrodus carnea in alimentatie, in special cea de peste, mi-am recapatat vigoarea si m-am simtit mult mai bine.

Misiune: 

  • informarea publicului cu privire la stilul de viata sanatos pentru a preveni cele mai comune boli
  • informarea publicului cu privire la utilizarea corecta a plantelor medicinale si a suplimentelor nutritive
  • informarea publicului cu privire la efectele nocive ale tutunului (nicotinei) si alcoolului, pentru a preveni si micsora consumul acestor droguri legale